fbpx

Om Surefoot

Historien om Surefoot

Som Andy Bigford av Ski Magazine sa det, “Surefoot har gjort mer for å holde skiløpere lykkelig enn noen butikk i verden.” Det er ikke rart da at Surefoot ble tildelt Ski Magazine Gold Medal “National Shop of the Year” i 2001, og har fått regional Gold Medal “Shop of the Year” -priser hvert år siden åpnet sine dører. Vi startet ut i en liten leilighet i Park City, Utah, fra dette har Surefoot vokst til mange steder i Nord-Amerika og Europa og solgte nesten en halv million tilpassede skistøvler underveis. Surefoots vekst og suksess er spesielt fantastisk når du forstår hvordan selskapet ble til.

Surefoot Historien begynner i en liten ski by for mange år siden. Der to brødre som heter Bob og Russ Shay Vokste opp med en nådeløs lidenskap for skikjøring. En hver mulighet tilbrakte de I bakken. De hadde de første sporene på morgen, og var de siste skiløpere i løypene om natten. Skikjøring var deres liv. Faktisk det eneste de ikke likte om ski var skistøvler. Vondtsittende og masseproduserte skistøvler var og er utformet for å passe alle, uten å passe noen. Dette gjorde dem svært smertefulle, spesielt for Bob, som ofte trakk seg tilbake til et trappehus i hytta etter en hard dag på ski slik at ingen skulle se smerten i ansiktet hans som var forårsaket av hans vonde skistøvler.

Brødrenes interesse i å finne den perfekte passform vokste ekstremt ettersom Russ begitt seg ut på en vellykket karriere i ski racing, en sport der selv den minste fordelen kan være forskjellen mellom å vinne og å tape. De konstant søkte etter forbedring i trening, teknikk, og, selvfølgelig, utstyr. Men en ting som aldri virket ganske riktig var skistøvler. De var liksom alltid for liten, for stramt, eller verst av alt, for stor og slurvete. Og hver ski butikk syntes å ha forskjellige ideer om hvordan de bør passe. Så Bob og Russ begynte å eksperimentere. Ved hjelp av verktøy i familiens garasje, De freste, saget, kuttet, polstret, og hamret løs på skistøvler. Deres visjon var å kombinere komfort og ytelse for å bygge en skisko som ville passe som det ble gjort for deg i stedet for en generisk fot. De brukte lang tid, 20 år faktisk. Men sluttresultatet gjorde det hele verdt det. Hva de oppdaget er at den eneste måten å oppnå den ideelle passform er å bygge en fullstendig tilpasset alpinstøvel.

Tretti år og nesten en halv million par støvler ski senere, er Surefoot nå verdens største og beste spesial butikk for alpinstøvler. Deres steder over hele verden har et håndplukket og personil opplært bootfittere. Surefoot bruker nå de mest høyteknologiske verktøyene og teknologien for å levere de garantert beste skistøvler som er mulig. De fleste som prøver Surefoot spesialtilpassede alpinstøvler er enige om at de er verdens mest komfortable skistøvler og sjeldent går tilbake til “vanlige” støvler igjen.