fbpx

Såler

GRUNNLAGET FOR EN PERFEKT PASSFORM

Surefoots såler gir et nøyaktig og eksepsjonelt grunnlag for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet i alle dine aktiviteter. Vi begynner med å ta en datastyrt skanning av undersiden av foten din. Mens skanneren jobber, vi roterer ankelen, plasserer foten din i “sub talar nøytral.” Denne “nøytrale stillingen” er den sterkeste skjelettmessige holdningen som foten din kan holde under sportslige aktiviteter. Skanningen i denne posisjonen gir bedre justering og bedre støtte for dine knær, hofter og rygg.

Surefoots såler gir det riktige grunnlaget for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet.

Når datamaskinen har kartlagt foten i nøytral posisjon, er skanningen oversatt til et topografisk kart. Vi er da i stand til å endre skanningen slik at den samsvarer med din aktivitet og dine alpinstøvler / sko. For eksempel, vi får ofte datamaskinen til å redusere fotbue støtten på en såler for løping, mens såler for skikjøring som oftest er laget med fullstendig støtte.

Vår datadrevne fresemaskin freser deretter din tilpassede såler ut av et solid stykke EVA. Mens såler er fordelaktige for alle slags aktiviteter, noen av de vanligste bruksområder inkluderer skikjøring, løping, golf, sykling og generell bruk. 

Såler til

alpinstøvler

 

 

Beste passform i alpinstøvler

Enten du nyter en vakker vinterdag med familien eller foretar hoppsvinger over eksponeringshøyde, Surefoots såler er det første skrittet i å skape en riktig passform inne i skialpinstøvlene dine. Ortopediteknikkn holder føttene dine i deres sterkeste, mest stabile posisjon, og som et resultat vil du være i stand til å stå bedre og lengre på ski.

Kjempegod komfort

Mange skikjørere har desverre fremdeles den uheldige oppfatningen at et par alpinstøvler er det samme som et par andre – og at alle er ubehagelige. Vi er derimot her for å fjerne myten på grunn av vår teknologi for såler. I fortiden, mye av ubehaget fra alpinstøvler var et resultat av at buen kollapset når skikjøreren la seg over på innerkant. Surefoots sålerr for skikjøring eliminerer denne bevegelsen ved å holde foten i en kraftig nøytral positur, som påfølgende støtter alle muskler og leddbånd i foten. Som et resultat, foten vil bli sentrert i midten av støvelen hele dagen, støtter ankel- og vristbein i en komfortabel stilling.

Perfekt effektivitet

Målet med alpinstøvler er å overføre energi fra kroppen til skiene. Selv det minste tomrom inne i alpinstøvler kan resultere i et stort tap av energi og kontroll, der du prøver å manøvrere deg nedover bakken. Dårlig tilpassede alpinstøvler gjør svinger vanskeligere og påfølgende sliter ut muskler og ledd. Ortose for skikjøring eliminerer tomrom og forbedrer tid og behovet for kraft i svinger.. Resultatet, enkelt sagt, er: Bedre skikjøring, mindre anstrengelse.

Såler til

løpesko

 

 

Beste passform i løpesko

Enten du er i trening for ditt neste maraton eller bare tar en joggetur rundt blokken, hvert steg du tar mens du løper, kan forårsake en ganske så stor innvirkning på kroppen din – spesielt på føttene. Det er viktig å ha riktig støtte og støtdemping for å redusere tretthet og hindre løpeskader. Kombinasjonen av riktig løpsteknikk, nøye utvalgte løpesko og Surefoots såler, gir den nødvendige støtten og støtdempingen som våre føtter trenger. 

Maksimal komfort

Til syvende og sist, løpere og turgåere som virkelig nyter sporten sin, trenger å oppleve komfort. Surefoots såler gir et speilbilde av undersiden av foten din i den sterkeste posisjonen for løping. Derfra skaper vi en såler som støtter alle leddbånd, sener, bein og muskler i foten din. Surefoots såler kan freses ut fra flere forskjellige tettheter og ulike ytterlag. Forskjellige kombinasjoner av disse materialene kan brukes sammen, alt etter dine spesielle løpebehov.

Perfeksjonere stegene dine

Joggesko er konstruert for å drive deg fra ett steg til det neste, samtidig som de beskytter sensitive sener, bein og hud. Våre føtters mekanikk tillater desverre ikke at dette skjer så effektivt som vi ønsker. Med hvert steg kollapser foten vår innover, noe som resulterer i trøtthet og en lengre gangesyklus. Surefoots såler støtter føttene dine og lar dem bevege seg raskt og sømløst gjennom gangesyklusen. Ortosen vår bidrar til å gjøre steglengden din mer effektiv mens du løper. Og som du kanskje vet, større effektivitet gir raskere løpetider og mer energi gjennom hele løpet.

Såler til

sykkelsko

 

 

Beste passform i sykkelsko

Enten du brenner opp fortauet eller sykler ned en vill fjellsti, sykling er en idrett der ekstreme fysiske krav bortimot overgår de tekniske. Se bare på fordelen en rytter kan ha over en annen, når en lettere, sterkere sykkel eller komponent brukes. Ennå i søken etter den neste revolusjonære rammen, legering, eller friksjonsreduserende materiale, de fleste ryttere skjønte ikke at de skulle være ute etter å ta vare på seg selv før de oppdaterer sykkelen sin. 

Sykle med styrke

Når en syklist trør, er det vanligvis på 80-100 omdreininger per minutt. For hver omdreining, buen kollapser på innsiden av skoen, noe som resulterer i et tap av kraft og effektivitet i hvert enkelt tråkk. Surefoots såler er utformet for å bidra til å holde foten i en kraftig, nøytral stilling som justerer de sterkeste beinene i ankelen og foten. Når foten er i denne posisjonen, det øker effektiviteten siden det ikke er buekollaps, og den nedre leggen verken vrir eller snur seg. Dette resulterer i økt styrke og mindre tretthet gjennom hele turen. Surefoot har gjort ryttere i stand til å krysse mållinjen på førsteplass ved 9 forskjellige etapper av Tour de France.

Maksimal komfort

For mange syklister, smerte og ubehag er altfor vanlig under en tur. Problemstillinger som kramper, tretthet, eller til og med brannfølelse i ballen på foten, avskrekker ofte seriøse ryttere fra å presse seg forbi sine egne grenser. Surefoots spesifikke såler for sykling bruker til og med vektfordeling for å lindre alle disse problemene. Dette ved å stabilisere tidligere ustøttede områder og eliminere trykkpunkter i ballen på foten. 

Såler til

golfsko

 

 

Beste passform i golfsko

Surefoot har en velkjent, kraftig tilstedeværelse i golfbransjen, og har vært det en god stund. Vi har hatt så mange som 90 PGA-spillere iført Surefoots såler, for ikke å nevne noen av verdens mest respekterte golfinstruktører. 

Perfeksjonere spillet ditt

Surefoots såler stabler og justerer beina i foten i sin sterkeste posisjon – sub talar nøytral. Denne nøytrale posisjonen er startstedet for å gi riktig justering og støtte for hele kroppen. I golf, en stabil plattform og en balansert holdning, er de mest effektive måtene å sikre en konsekvent, kraftig sving.

Maksimal komfort

Den gjennomsnittlige 18-hullsbanen krever at en golfspiller går minst seks miles (og kanskje enda mer, avhengig av din balls bane). Surefoots såler distribuerer jevnt din kropps vekt gjennom føttene, holder skoene dine trygge og støttende. Spillere føler ofte at de trenger en tettsittende passform i skoene sine for å sikre en god følelse med bakken. For at skoen skal føles trygg, mange golfere strammer lissene sine; men dette reduserer blodstrøm og forårsaker dermed trøtthet, smerter og lammende følelse over vristen, buen og de metatarsale hoder. Ved å øke buestøtte og skikkelig justere forfoten og hælen, er behovet for å stramme lissene eliminert, og komfort er derfor garantert.