fbpx

Såler til sykkelsko

Såler til sykkelsko

Såler til dine sykkelsko gir reduksjon av kraft tap  og komfort gjennom nøytral posisjon. Dette er nøkkelelen til en bedre prestasjon på sykkelen. De sålene som ligger orginalt i sykkelskoene dine er i beste fall kun for transport og i mange tilfeller anbefaler produsenten å bytte den ut til noe som er lagd til din fot. Grunnen til at produsentene gjør det på denne måten er at det er umulig å lage en såle som gir riktig støtte til alle føtter og det er her våre såler kommer inn i bildet.

Sålene vi spesialtilpasser til sykkelsko har samme prinsipp som alle andre spesial såler vi lager. Sålene skal holde foten i perfekt nøytral posisjon. En sykkelsko og en spesiall såle som holder foten i nøytral vil bidra positivt for de fleste mosjonister så vel som aktive utøvere og er den viktigste komponenten for å ha komfort i beina på lange økter.For den aktive sykkelisten er det bedre og mer effektivt tråkk, redusert energibruk, skadeforebygging, forhindring av at foten dovner, fjerning av hotspots, som er grunnen til å velge en spesialtilpasset sykkelsko. Du reduserer eller fjerner smerte helt samt får et mye mer kraft og bedre tråkkøkonomi. For mosjonisten er fordelen en sykkelsko som sitter bedre på foten, ikke gir gnagsår og en fot som ikke dovner bort eller gjør vondt.

Ved å IKKE bruke en såle som holder foten i perfekt nøytral posisjon, vil du i hvert eneste tråkk bruke energi på å stabilisere foten. Hvorfor ikke bruke energien på noe annet? Eller kommer du kanskje i mål med helt friske føtter og masse overskuddsenergi.

Glede er ikke bare å vinne rittet. Det kan være å klare merket også!