C Heat

Forskjellen på en god dag og en perfekt dag på ski er hva du har i alpinstøvelen din. 

Surefoots nye C Heat innerstøvel tar komfort og varme til nye høyder!

– Lei av kalde og vonde føtter i alpinstøvlene? Da har vi den varmeste og mest komfortable løsninger. Gå ikke glipp av flere dager på ski.

Hvem passer C Heat til?

Surefoots C Heat er nå enda bredre og gir komfort der det tidligere ikke har vært mulig. Den nye 103 mm lesten som kombineres med Memory Foam for den perfekte passformen. Sålen til selve innerstøvelen isolerer godt mot kulden samtidig som det over tærne ligger et varmelement som er kompatibelt med Therm-ic batterier. 

Denne innerstøvlen passer til de  som gjerne har litt bredre føtter samtidig som den passer de aller fleste alpinstøvlene på markedet. Surefoot C Heat må kombineres med spesialtilpassede såler og en grunnlaget for en god dag på ski. Dette gjelder om du er profesjonell eller om det er første dagen din i alpinstøvler. 

Hvorfor velge å bli støpt i C Heat?

Presisjon

  • Ved å fylle opp tomrommet rundt maksimerer du kontakt med alpinstøvelene dine som igjen fører til bedre teknikk. Dette gjelder fra nybegynnere til profesjonelle.

Varme

  • Glem kalde dager i fjellet når alpinstøvelen sitter som en hanske og ikke hindrer blodgjennomstrømningen. Spesielt for alpinisten med en litt over gjennomsnittet bred fot.

Inn og ut

  • Når du støper en spesialtilpasset innerstøvel sklir foten enklere både inn og ut av alpinstøvelen.

Komfort

  • Når trykkpunkter forsvinner og blodet strømmer gjennom foten vil skidagen garantert bli bedre.

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Opening Hours

Monday- Friday  10.00-18.00

Saturday  10.00-16.00

Sunday  Gone Skiing

 

Call Us

+47 22 44 21 12

Email Us

Oslo@Surefoot.com