Surefoot R Heat – WC racing innerstøvel

Den ultimate innerskoen til dine racingstøvler 

Surefoot R Heat er den første foam innerstøvelen med innebygd varme

Hvilke støvler passer R Heat til?

Surefoots R Heat innerstøvel er en videreutvikling av en tidligere R innerstøvel og den nye versjonen har et nytt lær yttermateriale som kombineres med Memory Foam for den perfekte passformen. Selve lesten er på 92 mm og passer alle WC racingsko. Dette være det gi den mest presise alpinstøvelen du noen gang har hatt. Om presisjon står i fokus er dette innerstøvelen for deg. Med presisjon må det også være komfort og det sørger  EVA-sålen og det innebygde varmeelementet for . Den isolerer godt mot kulden samtidig som det over tærne ligger et varmelement som er kompatibelt med Surefoots nye batterier. Dette er blitt standaren for deg som vil ha lenge treningsøkter uten å fryse på beina, Du blir ikke god av å sitte på stua. 

Denne innerstøvelen passer til de aller fleste racingsko vi har sett, Surefoot R Heat må kombineres med spesialtilpassede såler for å ta høyde for lav eller høy vrist, Uproblematisk for en hel dag på trening. 

Hvorfor velge å bli støpt i R Heat?

Presisjon

  • Ved å fylle opp tomrommet rundt maksimerer du kontakt med alpinstøvelene dine som igjen fører til bedre teknikk.

Smalere lest

  • En smalere passform gjør resultatet perfekt i racingstøvler.

Inn og ut

  • Når du støper en spesialtilpasset innerstøvel sklir foten enklere både inn og ut av alpinstøvelen. Innerstøvelen kan brukes både med og uten lisser

Varme

  • Lange og kalde dager på ski er et faktum. Perfekt passform og muligheten for et varmesystem gir mer fokus til riktig teknikk.

Passer med en rekke ulike alpinstøvler

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Opening Hours

Monday- Friday  10.00-18.00

Saturday  10.00-16.00

Sunday  Gone Skiing

 

Call Us

+47 22 44 21 12

Email Us

Oslo@Surefoot.com