Såler

Forskjellen på en god dag og en perfekt dag på ski er hva du har i alpinstøvelen din. 

Såler til alpinstøvler

Grunnlaget for en perfekt passform

Surefoots såler gir et nøyaktig og eksepsjonelt grunnlag for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet i alle dine aktiviteter. Vi begynner med å ta en datastyrt skanning av undersiden av foten din. Mens skanneren jobber, vi roterer ankelen, plasserer foten din i “sub talar nøytral.” Denne “nøytrale stillingen” er den sterkeste skjelettmessige holdningen som foten din kan holde under sportslige aktiviteter. Skanningen i denne posisjonen gir bedre justering og bedre støtte for dine knær, hofter og rygg.

Surefoots såler gir det riktige grunnlaget for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet.

Når datamaskinen har kartlagt foten i nøytral posisjon, er skanningen oversatt til et topografisk kart. Vi er da i stand til å endre skanningen slik at den samsvarer med din aktivitet og dine alpinstøvler / sko. For eksempel, vi får ofte datamaskinen til å redusere fotbue støtten på en såler for løping, mens såler for skikjøring som oftest er laget med fullstendig støtte.

Vår datadrevne fresemaskin freser deretter din tilpassede såler ut av et solid stykke EVA. Mens såler er fordelaktige for alle slags aktiviteter, noen av de vanligste bruksområder inkluderer skikjøring, løping, golf, sykling og generell bruk. 

Fordelene ved en spesialtilpasset såle

Beste passform i alpinstøvler

  • Enten du nyter en vakker vinterdag med familien eller foretar hoppsvinger over eksponeringshøyde, Surefoots såler er det første skrittet i å skape en riktig passform inne i skialpinstøvlene dine. Ortopediteknikkn holder føttene dine i deres sterkeste, mest stabile posisjon, og som et resultat vil du være i stand til å stå bedre og lengre på ski.

Kjempegod komfort

  • Mange skikjørere har desverre fremdeles den uheldige oppfatningen at et par alpinstøvler er det samme som et par andre – og at alle er ubehagelige. Vi er derimot her for å fjerne myten på grunn av vår teknologi for såler. I fortiden, mye av ubehaget fra alpinstøvler var et resultat av at buen kollapset når skikjøreren la seg over på innerkant. Surefoots sålerr for skikjøring eliminerer denne bevegelsen ved å holde foten i en kraftig nøytral positur, som påfølgende støtter alle muskler og leddbånd i foten. Som et resultat, foten vil bli sentrert i midten av støvelen hele dagen, støtter ankel- og vristbein i en komfortabel stilling.

Perfekt effektivitet

  • Målet med alpinstøvler er å overføre energi fra kroppen til skiene. Selv det minste tomrom inne i alpinstøvler kan resultere i et stort tap av energi og kontroll, der du prøver å manøvrere deg nedover bakken. Dårlig tilpassede alpinstøvler gjør svinger vanskeligere og påfølgende sliter ut muskler og ledd. Ortose for skikjøring eliminerer tomrom og forbedrer tid og behovet for kraft i svinger.. Resultatet, enkelt sagt, er: Bedre skikjøring, mindre anstrengelse.

Passer med en rekke ulike alpinstøvler

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Opening Hours

Monday- Friday  10.00-18.00

Saturday  10.00-16.00

Sunday  Gone Skiing

 

Call Us

+47 22 44 21 12

Email Us

Oslo@Surefoot.com