Såler til Alpinstøvler

Forskjellen på en god dag og en perfekt dag på ski er hva du har inni alpinstøvelen din. 

Såler til alpinstøvler

Såler er grunnlaget for en perfekt passform

 din om nødvendig, og plasserer foten din i sub talar nøytral. Denne “nøytrale stillingen” er den sterkeste skjelettmessige posisjonen som foten din kan stå i under alle sportslige aktiviteter. Skanningen i denne posisjonen gir bedre posisjon og bedre støtte for dine knær, hofter og rygg. Det begynner i bunnen. 

Surefoots såler gir det riktige grunnlaget for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet.

Når datamaskinen har kartlagt foten i nøytral posisjon, er skanningen oversatt til et topografisk kart. Vi er da i stand til å endre skanningen slik at den samsvarer med dine alpinstøvler / alpinsko. For eksempel, vi får ofte datamaskinen til å redusere fotbue støtten på en såler for løping, mens såler for skikjøring som oftest er laget med fullstendig støtte.

Vår datadrevne Cad/Cam fresemaskiner freser deretter din spesialtilpassede såler ut av et solid stykke EVA. Dette materialet er det beste og mest stabile å ha i en alpinstøvel og vårt digitale produksjonssystem er det eneste på markedet som maskinelt, kan endre tykkelsen på sålen for å passe perfekt basert på om du har høy eller lav vrist. I de fleste alpinstøvler er det kun tykkelsen på standardsålen som er forskjellen på halvstørrelsen ( 26 eller 26,5 ) 

Fordelene ved en spesialtilpasset såle til alpinstøvler

Beste passform i alpinstøvler

  • Enten du nyter en vakker vinterdag med familien eller foretar hoppsvinger i bratthenget, er Surefoots såler det første skrittet i å skape en riktig passform inne i alpinstøvlene dine. Med en såle som holder føttene dine i deres sterkeste, mest stabile posisjon, gir som et resultat vil du være i stand til å stå bedre og lengre på ski. Du blir mindre sliten da du står mer avlslappet. 

Overlegen komfort

  • Mange skikjørere har desverre fremdeles den uheldige oppfatningen at et par alpinstøvler er det samme som et par andre – og at alle er ubehagelige. Vi er derimot her for å fjerne myten på grunn av vår teknologi for såler. Mye av ubehaget fra alpinstøvler er et resultat av at buen kollapser når skikjøreren kanter skiene og trykket øker. Surefoots såler for skikjøring eliminerer denne bevegelsen ved å holde foten i en kraftig nøytral posisjon, som støtter alle muskler og leddbånd i foten. Som et resultat, foten vil bli sentrert i midten av støvelen hele dagen, støtter ankel- og vristbein i en komfortabel stilling. Målet er å fjerne bevegese av foten inni alpinskoen, foten skal ligge i ro. At foten beveger seg inne i alpinskoen er det som skaper aller mest komfortproblemer for alle alpinister. 

Perfekt Kraftoverføring 

  • Målet med alpinstøvlene dine er å overføre energi fra kroppen til skiene og tilbake. Selv det minste tomrom inne i alpinstøvler kan resultere i et stort tap av energi og kontroll, der du prøver å manøvrere deg nedover bakken. Dårlig tilpassede alpinstøvler gjør svinger vanskeligere og påfølgende sliter ut muskler og ledd. Riktig bygde såler for skikjøring eliminerer tomrom og forbedrer presisjon og behovet for kraft i svinger. Resultatet, enkelt sagt, er: Bedre skikjøring, mindre anstrengelse. Du står rett og slett i bedre balanse med våre såler. 

Passer med en rekke ulike alpinstøvler

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Opening Hours

Monday- Friday  10.00-18.00

Saturday  10.00-16.00

Sunday  Gone Skiing

 

Call Us

+47 22 44 21 12

Email Us

Oslo@Surefoot.com