Surefoot

Forskjellen på en god dag og en perfekt dag på ski er hva du har i alpinstøvelen din. 

Vår filosofi og historie

Hva gjør vi og hvem passer våre produkter for?

Etter å ha investert mer enn 30 år i forskning og utvikling, Surefoot kan stolt og trygt si at vi selger verdens mest komfortable alpinstøvler. Skikjørere – alt fra gjengangere i barnebakken og helt opp til redaktører av magasiner for utstyr og konkurrerende skikjørere i verdensklasse – har bekreftet dette med sine overveldende positive anmeldelser av den uovertrufne komfort og kjøreegenskaper som Surefoot Custom Ski Boots gir.

Den perfekte kombinasjonen?

Surefoots alpinstøvel er tilgjengelig i nitten forskjellige modeller med forskjellige kjøreegenskaper; den kombinerer ytterskall, en spesialtilpassede innerstøvler, og spesialtilpassede såler for å levere den ultimate alpinstøvelen med komfort og kjøreegenskaper for deg.

Utsiden av alpinstøvler – Skallet, er det som lager kjøreegenskapene – det er valgt for å best passe hver skikjørers nivå og intensitet.

Tilpasningskriterier

  • Skallets stivhet
  • PON » Power of neutral»
  • Justering av vinkler
  • Passform
  • Ulike bindingssystemer
  • kjønnsspesifikke problemstillinger, er også faktorer vi tar i betraktning ved valg av skall. 

Innerstøvelen & såler

På innsiden av alpinstøvler, skiløperens fot og nedre legg er innhyllet i en moderne innerstøvel som er fylt etter fotens måleverdier. Den beskyttende, men samtidig fleksible, innerstøvelen sikrer en optimal passform hver eneste gang du spenner på deg alpinstøvlene dine.

Til slutt kommer vi til grunnlaget til våre feilfritt tilpassede alpinstøvler:

Surefoots såler. Disse elementene kombineres i en perfekt alpinstøvel for å skape et nivå av passform, komfort og ytelse som enda er uovertruffet av noen annen alpinstøvel.

I tillegg til vår bestselgende alpinstøvel, Surefoot tilbyr også håndplukkede alpinstøvler fra Nordica, Tecnica, Lange, Salomon, Atomic og mange andre kvalitetsmerker; alle kan skreddersys for deg med Surefoots såler og tilpassede innerstøvel.

Les mer om våre innerstøvler

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Call Us

+47 22 44 21 12

Opening Hours

Monday-Friday 10.00 – 18.00

Saturday            10.00 – 16.00

Sunday              Gone Skiing

Email Us

Oslo@Surefoot.com