R Heat

Forskjellen på en god dag og en perfekt dag på ski er hva du har i alpinstøvelen din. 

Surefoots R Heat tar presisjon og utvikling til nye høyder!

Hvem passer R Heat til?

Surefoots  Heat er en vidreutvikling av en tidligere innerstøvel og den nye versjonen har et nytt Flex-Fit yttermateriale som kombineres med Memory Foam for den perfekte passformen. Selve lesten er på 95 mm og gir sammen med en alpinstøvel med lavere volum. Vil dette være det bli den mest presise alpinstøvelen du noen gang har hatt. Om presisjon står i fokus er dette innerstøvelen for deg. Med presisjon må det også være noe komfort og det sørger  EVA-sålen for. Den isolerer godt mot kulden samtidig som det over tærne ligger et varmelement som er kompatibelt med TRherm-ic batterier. Dette er blitt standaren for deg som skal terpe teknikk eller setter høye krav til utstyret ditt.

Denne innerstøvelen passer til de aller fleste alpinstøvlene på markedet, men er ypperlig for føtter og alpinstøvler med et lavere volum. Surefoot R Heat må kombineres med spesialtilpassede såler og en grunnlaget for en god dag på ski. Dette gjelder om du er profesjonell eller om det er første dagen din i alpinstøvler.

Hvorfor velge å bli støpt i R Heat?

Presisjon

  • Ved å fylle opp tomrommet rundt maksimerer du kontakt med alpinstøvelene dine som igjen fører til bedre teknikk.

Smalere lest

  • En smalere passform gjør resultatet perfekt i racingstøvler.

Inn og ut

  • Når du støper en spesialtilpasset innerstøvel sklir foten enklere både inn og ut av alpinstøvelen. Innerstøvelen kan brukes både med og uten lisser

Varme

  • Lange og kalde dager på ski er et faktum. Perfekt passform og muligheten for et varmesystem gir mer fokus til riktig teknikk.

Passer med en rekke ulike alpinstøvler

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Opening Hours

Monday- Friday  10.00-18.00

Saturday  10.00-16.00

Sunday  Gone Skiing

 

Call Us

+47 22 44 21 12

Email Us

Oslo@Surefoot.com