Spesialtilpassede Såler

Surefoots spesialtilpassede såler gir det riktige grunnlaget for å forbedre komfort og ytelse til alle typer sko og støvler.

Surefoots unike produksjons system for såler

Surefoots såler gir et nøyaktig og eksepsjonel plattform for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet i alle dine aktiviteter. Vi begynner med å ta en 3D skanning av undersiden av foten din. Dette skjer etter at vi har plassert foten din i «subtalar nøytral». Denne «nøytrale stillingen» er den sterkeste skjelettmessige posisjonen som foten din kan ha under sportslige aktiviteter. Skanning i denne posisjonen gir bedre posisjon og bedre støtte for dine knær, hofter og rygg. i alle idretter og for alle typer sko.

Såler til alpinstøvler

Enten du nyter en vakker vinterdag med familien eller foretar hoppsvinger i bratthenget,  er Surefoots såler er det første skrittet i å skape en riktig passform inne i alpinstøvlene dine. Våre erfarne støvelteknikkere bygger såler som holder føttene dine i deres sterkeste, mest stabile posisjon, og som et resultat vil du være i stand til å stå bedre og lengre på ski, uten problemer.

Spesialtilpassede såler til andre aktiviteter

Spesialtilpassede såler fra Surefoot kan tilpasses en rekke ulike fotøy. Med ulike teknikker og fremgangsmåter finner vi det som passer best til dine daglige aktiviteter og eventyr!

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Opening Hours

Monday- Friday  10.00-18.00

Saturday  10.00-16.00

Sunday  Gone Skiing

 

Call Us

+47 22 44 21 12

Email Us

Oslo@Surefoot.com