Surefoot X Heat Innerstøvel

Vår aller mest populære memoryfoam innerstøvel med integrert varme, for deg som vil ha top performance uten at det går på bekostning av komfort.

Surefoot X Heat Innerstøvel

 X Heat tar presisjon og komfort til nye høyder!

 – Hva er vel viktigere enn å utnytte de beste dagene på ski? Oppgrader din alpinstøvel med den nye versjonen av vår mest populære innerstøvel.

Hvem passer X Heat innerstøvel til?

Surefoots X Heat er en videreutvikling av en tidligere 4dje generasjon innerstøvel. Den nye versjonen har et nytt Flex-Fit yttermateriale som kombineres med Memory Foam for den perfekte passformen. Selve lesten er på 95-100mm og har en EVA binsåle som isolerer godt mot kulden samtidig som det over tærne er integregrert et varmelement som er kompatibelt med Surefoots nye Winterheat batterier.

Denne innerstøvelen passer til de aller fleste alpinstøvlene på markedet i bredde 95mm til 100mm og er ypperlig for de fleste føtter og kjørestiler. Surefoot X Heat må kombineres med spesialtilpassede såler og en grunnlaget for en god dag på ski. Dette gjelder om du er profesjonell eller om det er første dagen din i alpinstøvler. Er du ute etter den optinale innerstøvelen for comfort og kjøreegenskaper er X-Heat det beste valget

Hvorfor velge  i Surefoots Memoryfoam innerstøvler?

Overlegen Presisjon

  • Ved å fylle opp tomrommet mellom foten og ytterskallet med memory foam optimaliserer du kontakt med alpinstøvelene dine som igjen fører til mye bedre kontroll av skiene.

Topp Komfort

  • Memory foamen gjør at trykkpunkter forsvinner og blodet strømmer uhindret gjennom foten, dette forbedrer sirkulasjon og du vil lettere klare å hode varmen. 

Inn og ut av alpinskoen

  • Når du støper en termo foam innerstøvel blir det mye enklere å ta alpinskoen av og på.

Gode og varme

  • integrerte varme elementer gir overlegen komfort,  la ikke kalde dager stoppe deg fra å nyte ferske riller i bakken eller pudder. Perfekt passform og god blodgjennomstrømning gjør skidagene lengre og bedre.

Perfekt balanse

  • Med såle og en støpt innerstøvel holdes kroppen din i en nøytral balansert posisjon, dette gjør at du blir mindre sliten, kjører teknisk bedre på ski og gjennomsnitts hastigheten din øker ( uten at du merkere det ) 

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Adresse

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Åpningstider

Manday- Fredag  10.00-18.00

Lørdag  10.00-16.00

Søndag  Gone Skiing

 

Ring Oss

+47 22 44 21 12

Email 

Oslo@Surefoot.com