Såler

Forskjellen på en god dag og en perfekt dag på ski er hva du har i alpinstøvelen din. 

Såler til sykkelsko

Grunnlaget for en perfekt passform

Surefoots såler gir et nøyaktig og eksepsjonelt grunnlag for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet i alle dine aktiviteter. Vi begynner med å ta en datastyrt skanning av undersiden av foten din. Mens skanneren jobber, vi roterer ankelen, plasserer foten din i “sub talar nøytral.” Denne “nøytrale stillingen” er den sterkeste skjelettmessige holdningen som foten din kan holde under sportslige aktiviteter. Skanningen i denne posisjonen gir bedre justering og bedre støtte for dine knær, hofter og rygg.

Surefoots såler gir det riktige grunnlaget for å forbedre komfort, ytelse og effektivitet.

Når datamaskinen har kartlagt foten i nøytral posisjon, er skanningen oversatt til et topografisk kart. Vi er da i stand til å endre skanningen slik at den samsvarer med din aktivitet og dine alpinstøvler / sko. For eksempel, vi får ofte datamaskinen til å redusere fotbue støtten på en såler for løping, mens såler for skikjøring som oftest er laget med fullstendig støtte.

Vår datadrevne fresemaskin freser deretter din tilpassede såler ut av et solid stykke EVA. Mens såler er fordelaktige for alle slags aktiviteter, noen av de vanligste bruksområder inkluderer skikjøring, løping, golf, sykling og generell bruk. 

Beste passform i sykkelskoen

  • Enten du brenner opp fortauet eller sykler ned en vill fjellsti, sykling er en idrett der ekstreme fysiske krav bortimot overgår de tekniske. Se bare på fordelen en rytter kan ha over en annen, når en lettere, sterkere sykkel eller komponent brukes. Ennå i søken etter den neste revolusjonære rammen, legering, eller friksjonsreduserende materiale, de fleste ryttere skjønte ikke at de skulle være ute etter å ta vare på seg selv før de oppdaterer sykkelen sin. 

Sykle med styrke

  • Når en syklist trør, er det vanligvis på 80-100 omdreininger per minutt. For hver omdreining, buen kollapser på innsiden av skoen, noe som resulterer i et tap av kraft og effektivitet i hvert enkelt tråkk. Surefoots såler er utformet for å bidra til å holde foten i en kraftig, nøytral stilling som justerer de sterkeste beinene i ankelen og foten. Når foten er i denne posisjonen, det øker effektiviteten siden det ikke er buekollaps, og den nedre leggen verken vrir eller snur seg. Dette resulterer i økt styrke og mindre tretthet gjennom hele turen. Surefoot har gjort ryttere i stand til å krysse mållinjen på førsteplass ved 9 forskjellige etapper av Tour de France.

Maksimal komfort

  • For mange syklister, smerte og ubehag er altfor vanlig under en tur. Problemstillinger som kramper, tretthet, eller til og med brannfølelse i ballen på foten, avskrekker ofte seriøse ryttere fra å presse seg forbi sine egne grenser. Surefoots spesifikke såler for sykling bruker til og med vektfordeling for å lindre alle disse problemene. Dette ved å stabilisere tidligere ustøttede områder og eliminere trykkpunkter i ballen på foten. 

Les mer om våre innerstøvler

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg gjerne!

Address

Karenslyst Allé 12-14

0278, Oslo

Opening Hours

Monday- Friday  10.00-18.00

Saturday  10.00-16.00

Sunday  Gone Skiing

 

Call Us

+47 22 44 21 12

Email Us

Oslo@Surefoot.com